Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Miklós vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

TELJESKÖRŰ LAKÁS SZERVÍZÉS KARBANTARTÁS- Csap csere, tömítés csere, szifon tisztitás és csere- Vizes helységek, kád és mosdók szilikonozása- Wc deszka, tartály javítás és csere- Villanyszerelés ( konnektor, kapcsolók és lámpák izzók javítása és cseréje- Konyhai munkalap cseréje- Beltéri ajtók cseréje - beállítása - Nyílaszárók beállítása- Bútor teljeskörű javítása- Bútorok összeszerelése házhozszállítása, régi elszállítása, hulladék szállítása, - Festés, mázolás, - Parketta csiszolas, új lerakás - Háztartási gépek vásárlása ,házhozszállítása és bekötése régi gép elszállítása.(hűtő, mosogatógép, mosogép, tv) - Zárcsere, postaláda zárcser

A következő kategóriákban vállal feladatot

Futárszolgálat
Futárszolgálat (5)
Motoros futár, Autós futár, Vásárlás, szállítás, Expressz futár, Csomagküldés (egyéb csomagkézbesítés)
Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (4)
Ezermester, Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Bútorszerelés, bútorfelújítás, Ajtó, zárjavítás
Teherszállítás
Teherszállítás (1)
Lomtalanítás
Háztartási gépek üzembe helyezése és javítása
Háztartási gépek üzembe helyezése és javítása (3)
Mosó- és szárítógépek, Mosogatógépek, Elszívók

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építőanyagok, építési termékek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Miklós.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építőanyagok, építési termékek terén. Miklós egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Miklós ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építőanyagok, építési termékek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu