Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Màtè vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlet mindenkinek.Magam vagyok 43éves üvegező szakmunkás.Alkalmanként tudok vállalni építőipari munkákat, ami üvegezéssel kapcsolatos.Törött üveg cseréje,nyíllászáró beépítése,tükör üveg polc felszerelése.Valmint vállalhatok fűnyírást fa kívágást.Több mint 20éve vezetek balesetmentesen, jelenleg kozépkategoriás kombi autot tudnék használni,a megbeszélt feladatok leküzdésére.Áruszállítás megbeszélés függvénye, nem vagyok számlaképes.Közvetlen közelemben ajánlani tudok teherszállításra szakosodott szakembert.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (1)
Ablakcsere, üvegezés, erkély
Teherszállítás
Teherszállítás (3)
Költöztetés, bútorszállítás, tehertaxi, Lomtalanítás, Rakodómunka, segédmunka
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (2)
Ablaktisztítás, Kertész

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építőanyagok, építési termékek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Màtè.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építőanyagok, építési termékek terén. Màtè egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Màtè ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építőanyagok, építési termékek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu