Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Zsiborás vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Zsiborás Ádám vagyok, nagyon szeretek a volán mögött ülni és onnan dolgozni, sokat vezetek napi szinten, illetve nagyonm sokat dolgoztam...dolgozok futárként is. Vállalok csomag, levél, élelmiszer, gyógyszer, stb... szállítását teherautóval. Főleg Budapesten illetve Pestmegyében dolgozom, de előfordul, hogy az ország más pontjaira is kell...kellett már mennem, ami nem akadály.Megbízható, őszinte, fiatalos, illetve a legfontosabb, hogy pontos ember vagyok. Sehonnan nem szeretek késni, kedvenc mondatom az "Inkább előbb, mint utóbb.". Minden küldeményt odafigyeléssel kezelek. Keressen bizalommal. Tisztelettel: Zsiborás Ádám

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építőanyagok, építési termékek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Zsiborás.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építőanyagok, építési termékek terén. Zsiborás egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Zsiborás ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építőanyagok, építési termékek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 4.9
Udvariasság: 5
Pontosság: 4.7
Hozzáállás: 5

megbizhato, fiatalos, jo szakértelem, a gyors kiszallitas fontos volt számomra 10/10

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2021 február 20

Kedves, udvarias, feladat orientált, mindketten gyorsan tettük a feladatainkat, sajnos a futár nem kapta meg a pénzt, bár jelezték neki, tőlem pedig leemelték.

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2021 június 13
Balázs

Balázs B.

2021 június 18

Udvarias sms-ben tajekoztatot. Előre szólt hogy kicsit késik a forgalom veget . Tiszteseges

Értékelés átlaga: 4.7
Udvariasság: 5
Pontosság: 4
Hozzáállás: 5
2021 június 18

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu