Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Nagy vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Tisztelt Megbízó!Nagy Attila vagyok, Budapest mellett élünk feleségemmel és a kutyánkkal. Van egy futárcégem mely csomaglogisztikával foglalkozik az egyik legnagyobb multinacionális csomagfutár vállalat alvállalkozójaként. Különböző méretű furgonokkal rendelkezem, 8-13 m3-ig, mely járművek közőtt vannak bérelhetőek is. Hobbijaim között szerepel a pályamotorozás, ezért rendelkezem olyan kiegészítőkkel mellyekkel motorkerékpárokat lehet biztonságosan felrakodni és szállítani. Emellett nagyteljesítményű motorkerékpárral hosszabb távú kiscsomag szállítást is vállalok.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építőanyagok, építési termékek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Nagy.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építőanyagok, építési termékek terén. Nagy egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Nagy ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építőanyagok, építési termékek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu