Konténer rendelés Budapesten

Konténer rendelés

Válasszon megbízható szakember közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Töltse ki a jelentkezési lapot
 2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakember
 3. Válassza ki az Önnek megfelelő szakember az árak és vélemények függvényében
Konténer rendelés
 • Konténer rendelés Budapest a Qjob által.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt szakember a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Tegyen közzé egy felhívást és a szakember felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 1157 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 64

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 1157 profi várja megrendelésedet!

Forduljon bizalommal Qjob szakemberhez, ha konténert szeretne rendelni hulladék elszállításához kedvező áron. A Qjob weboldalon olyan Budapest-en és Pest megyében működő vállalkozások regisztráltak, amelyek kedvező áron vállalják hulladékanyagok elszállítását építkezési területekről, közterületekről vagy magánterületekről. Gyorsan és precízen elszállítanak akár kisebb tételű, akár több tíz tonnás mennyiségű hulladéktételt.

Szolgáltatás elvégzésének módja

A Qjob szakemberek 0-24 órás szolgáltatást nyújtanak hulladékszállításra 8 és 33 köbméter között. Igényei alapján a szállításhoz a Qjob szakemberek nagy konténert vagy kisebb tartályt biztosítanak. A Qjob regisztrált szolgáltatóinak csapata gyorsan elvégzi a terület rendbetételét és különféle hulladékok eltakarítását:

 • nagyméretű tételek
 • építési törmelék
 • ipari hulladék
 • szilárd háztartási hulladék

A Qjob weboldalon regisztrált vállalkozások dolgozói alacsony áron vállalnak konténeres szállítást épületek vagy építmények bontása után, elszállítják a megsemmisítésre szánt csomagolást raktárak területeiről vagy ipari és gyártási területekről.

A Qjob szakemberek a mozgatáshoz és rakodáshoz szükséges berendezések segítségével elhelyezik a hulladékot a megfelelő tároló és szállítótartályokba és elszállítják újrahasznosítás céljára vagy megsemmisítésre. Lehetőség van egyeztetni a Qjob szolgáltatókkal a hulladék rendszeres ütemezett elszállítására is.

Az építési törmelék nagyobb méreteinek vagy apróbb bontott törmelék egyszeri elszállításához a regisztrált Qjob fuvaros szakemberei 33 köbméteres konténert használnak. Amennyiben több tonna hulladék elszállítására van szükség, rendelje meg csapatban dolgozó szakemberek szolgáltatását. A megadott feladattal pár óra alatt végeznek.

Az Qjob.hu szakembereivel történő együttműködés előnyei

A Qjob weboldalon megtalálja hitelesített és ellenőrzésen átment Budapest-en egyéni vállalkozók és Pest megyében működő szolgáltatók hulladék elszállítására vonatkozó ajánlatait. A Qjob szakemberek a hulladékszállítást a legoptimálisabb menetrend és a mindenkori hulladékgazdálkodási törvény rendelkezéseinek betartásával végzik. Biztos, hogy értékelni fogja a Qjob szakembereivel történő együttműködés előnyeit és hasznát:

 • rendszeres konténeres kommunális hulladékszállítás lakóterületekről
 • a szolgáltatások kiváló minősége
 • kedvezőbb árak és díjak más szolgáltatókhoz képest
 • az időpontok pontos betartása

A Qjob szolgáltatók garantálják a hulladék gyűjtését, rakodását, szállítását, valamint megsemmisítését a környezetvédelmi követelményeknek megfelelően. A Qjob weboldalon regisztrált fuvarosok tevékenységüket tanúsítványok és engedélyek bírtokában végzik, ismerik a nagyméretű, az építési törmelék és a veszélyes hulladék szállítmányokkal történő munkavégzés szabályait.

Qjob szakemberei Budapest-en vagy Pest megye bármelyik részéről fogadják a megkereséseket. Az újrahasznosításra szánt vagy egyéb hulladék konténeres szállítását a Qjob regisztrált szolgáltatói, rakodószemélyzete és csapatai kifejezetten erre alkalmas felszereléssel és kétkaros konténeremelővel végzik. A hulladék begyűjtéséhez a Qjob szakemberei kiválasztják a megfelelő konténert figyelembe véve a következőket:

 • elszállítás gyakorisága
 • konténerbe kerülő hulladék fajtája, típusa
 • a hulladék tömege

A Qjob szakemberek garantálják a szállítójármű megbeszélt időben történő érkezését. Regisztrált Qjob szolgáltatónál megrendelt konténeres hulladékszállítás megoldást kínál az ipari vagy kommunális hulladékbegyűjtésre és kezelésre.

A Qjob szakemberrel történő online kapcsolatfelvétel segít megtudni a hulladék elszállításának költségeit egy építési területről vagy egy udvarról, egyeztetni a fizetési lehetőségeket és egyéb feltételeket. A Qjob felületen a nap bármely szakában a hét bármely napján leadható hulladék elszállítására vonatkozó megrendelés.

Teherszállítás díjai Budapest-en

Érdemes összevetni több vállalkozás és egyéni szolgáltató hulladékszállításra vonatkozó árait, hogy a megfelelő díjazást sikerüljön kiválasztani. Az árlisták a Qjob szolgáltatók profiljaiban vannak feltüntetve.

Az ár több tényezőtől függ:

 • a be- és kirakodási munkálatok összetettsége
 • konténer térfogata, mérete
 • konténerbe kerülő hulladék fajtája, típusa
 • a felhasználandó műszaki berendezések és teherbírásuk paraméterei és típusa

A végösszeget befolyásolják továbbá a helyszín megközelíthetősége, elhelyezkedése és az üzemanyagdíj. Forduljon bizalommal Qjob szakemberhez, ha konténert szeretne rendelni hulladék elszállításához kedvező áron. Töltse ki a megrendelőt és válassza ki a legszimpatikusabb ajánlattételt.

Több mint 1157 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu