Költöztetés Budapesten

Költöztetés

Válasszon megbízható szakember közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Töltse ki a jelentkezési lapot
 2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakember
 3. Válassza ki az Önnek megfelelő szakember az árak és vélemények függvényében
Költöztetés
 • Költöztetés Budapest a Qjob által.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt szakember a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Tegyen közzé egy felhívást és a szakember felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 1047 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 83

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 1047 profi várja megrendelésedet!

A Qjob.hu weboldalon létrehozott feladatban jelölje meg, hogy költöztetéshez keres szolgáltatót. A Qjob felületen több költöztetőcég és erre szakosodott egyéni vállalkozó is regisztrált. A feladat megtekintését követően a szakemberek ajánlatot fognak tenni a megadott költöztetésre. A weboldalon könnyedén ki tudja választani a legmegfelelőbb szolgáltatót költöztetéséhez. Ebben segít a szakemberek korábbi megrendelőinek visszajelzése, a fizetési lehetőségek összevetése, az árak áttekinthetősége.

Milyen munkálatokat végeznek el a Qjob szakemberek?

Egy költöztetés sok munkálattal jár még a tapasztalt Qjob szakemberek közreműködésével is. A szakértők bármilyen nehézségű feladattal megbirkóznak rövid határidőkön belül. A Qjob szakemberek segítségével véghez vitt költöztetés több szakaszra osztható. Ezek a következők:

 • szakember kiszállása a helyszínre Budapest-en vagy Pest megyében, a költöztetés munkálatainak, mennyiségének és nagyságrendjének felmérése
 • bútorok szétszerelése, háztartási berendezések és gépek csomagolása és berakodása teherautóba
 • szállítás a megadott célhelyszínre és kirakodási munkálatok elvégzése

A költöztetőcsapat a megadott helyszínen felhordja az emeletre értékeit, kicsomagolja azokat és szükség esetén elvégzi az összeszerelést is. Bízza profikra költöztetését. A Qjob szakemberek pontosan, összehangoltan és precízen dolgoznak. Rendkívül rövid időn belül megszervezik és elvégzik költöztetését egyik lakásból a másikba.

A Qjob szolgáltatók igazán kedvező feltételeket kínálnak és kimagaslóan magas szinten végzik el a feladatot. A költöztetés előzetes felmérése és értékei mennyisége alapján a szakértők tudni fogják, hogy hány fő rakodószemélyzetre és hány gépjárműre lesz szükség a költöztetés elvégzéséhez.

Mennyibe kerül a költöztetéssel foglalkozó Qjob szakemberek szolgáltatásának díja?

A Qjob weboldalon regisztrált szakemberek és vállalkozások nagyon kedvező áron kínálják költöztetésre vonatkozó szolgáltatásaikat. A munkálatok megkezdése előtt a szakemberek összeállítanak egy árajánlatot, ami tartalmazni fogja megrendelése részletei alapján az arra vonatkozó díjakat. A költöztetés végösszegénél a következőket veszik figyelembe:

 • nagyméretű berendezések és tételek szállítása (pl. zongora, széf vagy bútorok, amelyeket nem lehet szétszedni)
 • a költöztetéshez használt gépjármű típusa
 • hány fő rakodószemélyzetre van szükség a költöztetéshez
 • a teherszállító jármű üzemi ideje, mennyi ideig tart a költöztetés

A költöztetésre vonatkozó fizetéssel kapcsolatos részleteket és határidőket személyesen egyeztetheti a szolgáltatóval. A Qjob felületen regisztrált szakemberek kölcsönösség elvén alapuló és a lehető legkedvezőbb árakat kínálják, mivel szeretnék, hogy pozitív élmény maradjon a megrendelőben az együttműködést követően. Amennyiben minden igényének megfelelt a költöztetést végző szakember, a Qjob weboldalon növekedni fog a rangsora. Írjon visszajelzést a szakértő profiljában a feladat elvégzése után.

Bízza teljes költöztetését Qjob szakemberre és sok bosszúságtól fogja megkímélni magát. A rakodószemélyzet elvégez minden teendőt, ha nagyméretű értékeit kell szállítani: az előkészítéstől, a rögzítésen át a helyszínen történő kirakodásig mindent.

A szakemberek minőségi csomagolóanyagot használnak, kiválasztják méretben a legjobban megfelelő kisteherautót és gyorsan eljuttatják rakományát Budapest-en vagy Pest megye bármelyik pontjára. A költöztetés végén a szakértők kicsomagolják bútorait és berendezéseit, precízen elhelyezik azokat az új helyszínen.

Néhány érv a Qjob weboldal mellett

A Qjob.hu felületen éjjel-nappal leadhatja megrendelését költöztetésre egyéni szolgáltatók vagy cégek részére, akik Budapest-en és Pest megyében is dolgoznak. Tanulmányozza át a Qjob szakemberek profiljában található információt, ismerje meg az adott csapat, vállalkozás vagy rakodószemélyzet rangsorát. Ugyanitt megtekintheti a költöztetés árait és kérdezhet, egyeztethet a szakemberrel privát üzenetben a rendszer üzenőfelületén.

A szakember választása önálló döntés, ami a személyes igényei alapján történik. Megrendelhet költöztetést alacsonyabb rangsorolással rendelkező szakembertől alacsonyabb díjazásért vagy megkereshet olyanokat, akik már évek óta a piac résztvevői.

Az Qjob.hu szakembereivel történő együttműködés előnyei közé tartoznak:

 • a költöztetést végző szakemberek tisztessége
 • a költöztetés elérhető árai (figyelembe veszik anyagi lehetőségeit)
 • éjjel-nappal vállalnak költöztetést és gyorsan végzik azt

A Qjob szakemberek értékelik az idejét, pont emiatt pontosan, kiváló minőségben és gyorsan végeznek költöztetéseket. Szervezze meg bútorai és egyéb értékei szállítását profikra bízva a munkálatokat. A Qjob weboldalon regisztrált szakemberek segítenek kedvező áron elvégezni a költöztetést, segítenek időt és pénzt spórni.

Több mint 1047 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu